Щабът на Кубрат Пулев изпрати официално протестно писмо до Спортната

...
Щабът на Кубрат Пулев изпрати официално протестно писмо до Спортната
Коментари Харесай

След скандала с целувката: Кобрата реши да...

Щабът на Кубрат Пулев изпрати публично протестно писмо до Спортната комисия на Калифорния във връзка наложеното краткотрайно заледяване на лиценза на Кобрата за мачове в щата.

Санкцията на българина пристигна след  целувката, която лепна на Джени Равало , известна като Кралицата на голото суши. Мениджърът на Пулев Ивайло Гоцев заяви, че Кобрата е подхванал хода с обжалването за обжалването. Той приказва пред изданието " bulgarica ", което е за българите в американския щат и чийто основен редактор Евгени Веселинов следеше всяка стъпка на Пулев по време на престоя му в Коста Меса за мача с Богдан Дину. 

" До чуването пред Комисията на 14 май ще продължат да вършат неща ", сподели Гоцев, визирайки дейностите на Джени Суши и адвокатката й, които пропищяха от Кубрат поради целувката му.

" Скоро текстът на писмото ни ще бъде разгласен обществено, по този начин както направи Глория Олред - адвокатката на Равало ", добави Ивайло Гоцев. 


ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР