Щ е изпратим покана за консултации към всички политически партии,

...
Щ е изпратим покана за консултации към всички политически партии,
Коментари Харесай

ИТН ще покани на разговори всички, освен ГЕРБ

Щ е изпратим покана за съвещания към всички политически партии, като се изключи ГЕРБ.

Това сподели пред публицисти националният представител от ПГ на "Има подобен народ " Филип Станев по време на жива връзка на

"Срещите ще се проведат тук в постройката на Народното събрание. Скоро чисто административно ще излязат часовете. Ще изпратим писма до всички политически партии с покана и допускам, че в идните няколко дни ще се проведат тези срещи ", добави още той.

Станев уточни, че предлагането на Има Такъв Народ за министър председател ще стане ясно, когато президентът Румен Радев връчи мандата на партията за сформиране на държавно управление.

"Такъв е смисълът на демокрацията. Тези диалози е разумно да се водят тук в най-представителната постройка - българския парламент. Надявам се политическите партии да одобряват поканите ни и тук в идните дни да се проведат едни практични диалози в името на това България да има едно устойчиво държавно управление и един постоянен парламент от тук нататък ", сподели още Станев.

Той съобщи, че са длъжни да поканят всички като се изключи ГЕРБ, с цел да ги чуят.

"Съобразяваме се както с публичното мнение на хората, по този начин и с демокрацията. Такъв е смисълът на демокрацията, да водим градивни диалози, да чуем концепциите им, да чуем концепциите им, да изложим нашите, да ги обсъдим. Вече от там нататък всичко зависи от крайния резултат. Надявам се да бъде позитивен ", разяснява Станислав Балабанов.

От "Има подобен народ " разясниха и дали работят с Движение за права и свободи, откакто от Движението поддържаха Ива Митева за председателския пост в Народното събрание.

"Тук не приказваме за съдружно ръководство, нито подписваме някакви съглашения. Няма предложения към никого да играем съдружно или подмолно. Поканата е да обсъждаме обществено концепциите и целите си ", безапелационен е Балабанов.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ-->.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
4 коментара - Тате, ще изучавам за ясновидец! - К'во!? Я ела в другата стая. - Няма, щото ще ме биеш. - Ми ти си подготвен ясновидец,… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниНезависимо от формата (3- или 5-врат Cooper/JCW, Cooper Cabrio/JCW или Countryman/JCW), MINI си остава една огромен обич, която продължава да кара хората да се обръщат след него, а преживяването зад кормилото не отстъпва и на йота от прословутото Go Kart чувство, с което марката е известна. Тестваме цялата гама на обновеното MINI.11 081 ваксини са били сложени за последното денонощиеПроф. Балтов е почнал да подвига кръвно в последните дни " Това е бранш, с който имаме късмет да сме номер 1 в цяла Европа ", прибавя служебният министър на икономикатаБроят на районите в страната, където е въведена такава мярка, доближи 10Ваксините са с производител AstraZenecaУдарът не е бил мощен, детето не е пострадалоИталиански крайнодесен политик, общински чиновник по сигурността във Вогера, Северна Италия, е прострелял мароканец при сдърпване на градски площадНа първо място измежду страните от Европейски Съюз по дял на жителите, които са изцяло имунизирани против COVID-19, е Малта с 83,6 процентаПри отвеждането му в Центъра за незабавна здравна помощ в гр. Перник, мъжът почнал да буйства. Той блъснал доктор, причинявайки му охлузванияПредставена е вярна картина на активността на КПКОНПИ, оповестяват от КомисиятаФорт Рос е населено място, издигнато от руско-американска компания през 19 век в КалифорнияОперацията по взривяването на язовирната стена е била осъществена в град Луоян след тежки наводнения в Чжънчжоу " Очевидно е, че спадът на броя на новозаразените спря ", съобщи тойВсеки пети, прекарал зараза с ковид, демонстрира късни вторични последици
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР