Шпионите в небезизвестната организация за сигурност на Русия, ФСБ, са

...
Шпионите в небезизвестната организация за сигурност на Русия, ФСБ, са
Коментари Харесай

The Times: Шпионин от руското ФСБ направи шокиращи разкрития за Путин

Шпионите в небезизвестната организация за сигурност на Русия, ФСБ, са държани в незнание по отношение на проекта на президента Путин да нахлуе в Украйна, съгласно сътрудник, който разказа войната като " цялостен неуспех ", който може да се съпостави единствено с разпадането на нацистка Германия.

Доклад, за който се счита, че е изработен от анализатор от ФСБ - организацията правоприемник на Комитет за Държавна сигурност (на СССР), съветските жертви на спора към този момент може би наброяват 10 000 души. Руското министерство на защитата признава гибелта на единствено 498 свои бойци в Украйна.

В отчета се споделя, че ФСБ е упрекната за неуспеха на нашествието, само че не е била предизвестена за това и е неподготвена да се оправи с последствията от осакатяващите наказания, съобщи The Times, представен от Днес.бг.

Доносчикът от ФСБ прибавя, че никой в ​​правителството не е знае същинската цифра на починалите, тъй като „ загубихме контакт с огромните поделения “.

Той споделя, че на чиновниците на ФСБ е било подредено да оценят резултата от западните наказания, само че им е казано, че това е хипотетично упражнение. " Трябва да напишете разбора по метод, в който Русия излиза победител... в противоположен случай ще бъдете разпитвани поради това, че не сте свършили добра работа. Изведнъж това се случва и всичко се свежда до вашия изцяло неоснователен разбор. "

" Ние действаме интуитивно, въз основа на страстите, нашите залози ще би трябвало да се покачват все по-високо с вярата, че внезапно нещо може да се случи за нас. Като цяло обаче Русия няма излаз. Няма разновидности за допустима победа, единствено проваляне ", добавя още сътрудникът, представен от The Times.

В писмото се споделя, че Рамзан Кадиров, чеченският водач и съдружник на Путин, е бил на ръба на прям спор с руснаците, откакто неговият " отряд убийци ", изпратен да убие президента Зеленски, беше погубен от украинските сили.

Дори Зеленски да бъде погубен, се споделя в отчета, Русия няма да има вяра да окупира Украйна. " Дори при минимална опозиция от украинците ще ни трябват над 500 000 души, без да се включват служащите по доставките и логистиката. "

Анализаторът споделя, че SVR, службата за външно разузнаване на Русия, се пробва да " изрови нечистотия ", с цел да твърди, че Украйна е основала нуклеарни оръжия - предлог за предпазен удар.

Документът от 2000 думи е оповестен от Владимир Осечкин, съветски правозащитник, който ръководи антикорупционния уеб страница Gulagu.net.

Христо Грозев, специалист по съветските служби за сигурност, споделя, че е посочил писмото на двама чиновници на ФСБ, като и двамата " без подозрение, бяха наясно, че написано е от техен сътрудник ".

Грозев, който заяви самоличността на сътрудниците, отровили Сергей Скрипал в Солсбъри посредством проверяващия уеб страница Bellingcat през 2018 година, споделя: " Преди Украйна е изпращала подправени писма на ФСБ като опит да трансформират мнението на врага. Това писмо обаче изглеждаше друго. То идва посредством реномиран източник (Осечкин) и е доста по-дълъго, в сравнение с измамник би избрал да го направи. "

ФСБ се управлява от Александър Бортников, поддръжник на Путин. Двамата се познават от 70-те години на предишния век, когато са служили като офицери на Комитет за Държавна сигурност (на СССР) в Ленинград. Синът на Бортников, Денис, е ръководител на банка VTB и е измежду глобените от Обединеното кралство.

Войната, се споделя в писмото, е получила " краткотраен период " до юни, тъй като до тогава съветската стопанска система ще се срине. " Напоследък съвсем не дремя, работя от самото начало, и имам мозъчна мъгла ", написа източникът. " Може би е от изтощеност, само че имам възприятието, че съм в халюцинационен свят. Кутията на Пандора е отворена. "

Авторът споделя, че не може да изключи интернационалния спор и че чака " някакъв шибан консултант да убеди управлението " да изпрати ултиматум на Запада, заплашващ война, в случай че глобите не бъдат отстранени.

" Ами в случай че Западът откаже? ", написа той в писмото. " В този случай не мога да изключа, че ще бъдем въвлечени в същински интернационален спор, тъкмо както Хитлер през 1939 година Нашата позиция е като Германия през 1943-44 година, само че това е нашата изходна позиция. "

Безпокойството нараства в Русия, изразено от сенатор, чийто починал брачен партньор в миналото е бил ментор на Путин.

70-годишната Людмила Нарусова е брачна половинка на Анатолий Собчак, първият демократично определен кмет на Санкт Петербург, който издъхва при мистериозни условия през 2000 година, когато Путин се издига до президентския пост. Тя признава за големия брой съветски жертви, като споделя, че от една рота от 100 наборници единствено четирима са оживели.

Тя също по този начин удостоверява, че наборниците са били принудени да подпишат контракти, задължаващи ги да се бият в Украйна.

Дванадесет месеца военна работа е наложителна за съветските мъже на възраст сред 18 и 27 години. Комитетът на войнишките майки на Русия съобщи предходната седмица, че доста бойци са били подведени да се зачислят. Било им казано, че се насочат към границата за учения, споделя групата, само че договорите им били изменени, с цел да се включват в спора.

" Вчера от бойната зона в Украйна бяха изтеглени военнослужещи, които бяха принудени да подпишат контракт. От стотина мъже останаха живи единствено четирима ", споделя Нарусова.

Миналата седмица тя показа пред " Дожд " - самостоятелен ефирен канал, че мъртвите съветски бойци в Украйна лежат " непогребани, среди диви, бездомни кучета, гризящи телата им, а в някои случаи не могат да бъдат разпознати, тъй като са изгорени ".

" Не се разпознавам с тези представители на страната, които приказват в интерес на войната ", споделя тя. " Те извършват заповеди, без да се замислят. "

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР