Шоуто Ергенът“ за малко да сложи край на голямата любов

...
Шоуто Ергенът“ за малко да сложи край на голямата любов
Коментари Харесай

Гаджето зарязало Виктор заради „Ергенът“

Шоуто „ Ергенът “ за малко да постави завършек на огромната обич на Виктор Стоянов, написа България Днес. Мачото, за чието сърце се бориха десетки девойки, се разделя с дамата, която бясно обича – Мария Тарашманова, поради предаването. Русото прелъщение и здравенякът имат случка отдавна, още преди Виктор да стане първият ерген на страната ни.

Двамата официализират романса си месеци след края на шоуто – през лятото, когато стана ясно, че никоя от претендентките в риалитито не печели сърцето на здравеняка. С подписването на контракта за присъединяване в „ Ергенът “ Стоянов е изоставен от хубавицата. Блондинката не била съгласна обичаният й да върви в Турция и по през целия ден да бъде в компанията на красиви дами. Въпреки обясненията на Стоянов, че го прави за популярност , която да му помогне да печели повече, Мария не демонстрира схващане, тъй като не желае с никого да дели обичания си. Събира си багажа и завършва връзката им.

Щом се връща на родна земя след предаването Виктор незабавно се свързва с Мария и тя взема решение да му даде втори късмет.    

     
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР