Шоуто Ергенът“ 3 набира все по-голяма популярност, както и негативни

...
Шоуто Ергенът“ 3 набира все по-голяма популярност, както и негативни
Коментари Харесай

Кой подкокороса ергенът Алекс да напусне шоуто с 200?

Шоуто „ Ергенът “ 3 набира все по-голяма известност, както и отрицателни рецензии

Все по-шашнати са феновете от несъответстващото държание на доста от момите в любовното шоу, както и от пластмасовите им усъвършенствания.

24-те участнички „ взеха акъла “ на почитателите на предаването, както и на третия ерген, предприемача Александър Младенов.

Вероятно замаян от това, което вижда като кандидатки за популярност и за сърцето му, той не стопира да повтаря какъв брой прелестни са момите и каква забележителна сила излъчват.

Драгият фен обаче не може да види нито едно от двете избрания, а казаното милионерът замазва с несъответстващи усмивки и зъбене, вместо необятна усмивка на устните си.

В предходните два епизода ергените Виктор Стоянов и Евгени Генчев въпреки всичко избраха фаворитки, само че не стигнаха до подписване на цивилен брак.

Третият ерген Алекс Младенов няма да има тяхната орис. Той освен че няма да си избере избраница, само че няма да има  и другарка, а ще избяга с 200 преди края на шоуто. Като ще го направи с писмо, което оставя на водещия Наум Шопов.

Пръст в това имала майката на Алекс. И до момента в който майката на рошавия пианист бе „ сън в лятна нощ “, родителката на предприемача не скрила нито пиперливите си реплики към момите, нито искрено грубите й думи към тези, които се домогвали до сина й.

И след сериозен диалог сред майка и наследник Алек решил да абдикира от шоуто, без да уточни любимка, доверяват от кухнята на „ Ергенът “.

Източник: Минаха години

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР