Шоуменът Слави Трифонов успешно се възстановява от операцията на крака,

...
Шоуменът Слави Трифонов успешно се възстановява от операцията на крака,
Коментари Харесай

Слави Трифонов остава куц

Шоуменът Слави Трифонов сполучливо се възвръща от интервенцията на крайници, само че остава сакат с единия крайник. Това разкриха доближени до музиканта, който няма самообладание да се върне в ефир през септември, научи HotArena.

Топ водещия се отдаде на наложителна и продължителна отмора и рехабилитация, след неотложна интервенция на крайници. Месеци наред Слави се подлагаше на разнообразни процедури, с цел да се възвърне от тежка контузия, която претърпя преди години.

Някои клюки го пращаха в инвалидна количка, а други предвидиха ужасни неща. Лекарите обаче са категорични–за наслада на почитатели, близки и родственици възобновяване на шоумена върви доста добре и напълно скоро той още веднъж ще е изцяло възобновен.

Доколкото положението му разрешава.

„ Направили са всичко допустимо, с цел да се възвърне изцяло кракът му, само че това е невероятно. Колкото и да пробват, единият крак на Слави ще остане по-къс от другия и той ще накуцва.

Но това няма да му пречи да води естествен метод на живот ”, разкрива един от най-близките му сътрудници.

Всички те признават, че шоу плановете, референдумът и предаването, което водещият води, са претендирали от него прекалено много старания и напрежение.

„ Добре е, че послуша лекарите и се подложи на интервенция. След нея–неизбежно и на дълга отмора, както и на рехабилитация, само че най-малко съумя да избави крайници си ”, разкрива още другар на Дългия.

Слави и сега продължава да се лекува и прецизно съблюдава лекарските наставления. Най-хубавото за него е, че към този момент не изпитва мощните болки, които го мъчеха по-рано, написа " Ретро ".

Вече се движи и много по-уверено, а лекарите предвиждат цялостното му възобновяване. От екипа пък мислят всевъзможни трикове, с които да създадат дребния кусур неосезаем, като специфични обувки, бастун и други сходни.

Приятелите му пък се майтапят, че по този начин наподобява като италиански мафиот и се пробват да вдигнат духа му.

Пак съгласно последните клюки, Слави напълно скоро ще се върне на екран. Той даже ходел до офиса, с цел да е в крайник с подготовката на новия ефирен сезон.

„ Тази отмора му се отрази доста добре. Отдавна не се беше откъсвал от работата и това го е заредило с нови сили. Поставил си е за цел, още септември месец да се върне на работа ”, разкриват близки до Трифонов.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР