Шоуменът Слави Трифонов учредява политическия си проект днес. Очаква се

...
Шоуменът Слави Трифонов учредява политическия си проект днес. Очаква се
Коментари Харесай

Слави Трифонов и екипът му учредяват партия

Шоуменът Слави Трифонов учредява политическия си план през днешния ден. Очаква се учредителното заседание да стартира в 14 часа в ”Рейнбоу Плаза ” в София. На него не са поканени публицисти, оповестява Дарик.
Очаква се измежду учредителите на партията да са сценаристите от “Шоуто на Слави” Иво Сиромахов, Тошко Йорданов, Филип Станев и Ивайло Вълчев.

В началото на август от екипа разгласиха учредителна декларация, съгласно която партията ще се споделя “Няма такава държава”. Все още обаче не е ясно дали Слави Трифонов ще резервира оповестеното в началото название, откакто то провокира спорни реакции. Основните цели на новата партия, разказани в учредителната декларация, са засилено присъединяване на жителите във вземането на решения посредством референдуми, промяна на пропорционалната изборна система с мажоритарна, понижаване на депутатите от 240 на 120, опция за отдалечено електронно гласоподаване, както и въвеждане на наложително гласоподаване. Партията ще предложи още директен избор от жителите на основния прокурор, на омбудсмана, както и на шефовете на регионалните дирекции и районните ръководства на Министерство на вътрешните работи.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР