Шоуменът Слави Трифонов пак се загрижи за депутатите на народните

...
Шоуменът Слави Трифонов пак се загрижи за депутатите на народните
Коментари Харесай

Слави за депутатите: Знам, че всички там са мозъци!

 Шоуменът Слави Трифонов отново се загрижи за депутатите на националните избраници и се зае да счита какъв брой ще получават те след края на изключителното състояние. На многочислените си почитатели бъдещият политик обясни, че възнагражденията им се преизчисляват на всяко тримесечие въз основата на междинното за бюджетния бранш. 

Сега те са " замразени " в границите на изключителното състояние, само че от 14 май се връщат към базисната линия. " Въпреки грандиозния сканадал от началото на април, новите им заплати въпреки всичко ще бъдат изчислени въз основата на междинната заплата от декември 2019 година, когато нямаше финансова рецесия, а растеж на приходите ", кахърен написа Дългия.

И прибавя, че съгласно данни на Национален статистически институт през декември приходите са били най-високи, тъй като тогава в бюджетния бранш са се раздавали и коледни бонуси.

Така Трифонов стига до извода, че главната заплата, която българският народен представител ще получи за май, е 4248 лв., без да се брои присъединяване в комисия или секретарското място на един фаворит, което подвига мизата надлежно с 15 и с 10 на 100.

Собственикът на кабелната телевизия " 7/8 " е взел за образец водача на НФСБ Валери Симеонов, който щял с всички добавки да вземе заплата от 7434 година след изключителното състояние, освен това без да се вземе трудовият му стаж. При сметка от 40 години работа, класът му подвига парите с още 1699 лв., пресмята Трифонов и тегли " чертата " за Симеонов при 9133,20. Разбира се, чертата не включва представителните разноски, които за всеки народен представител са към 2800 лв.. 

Дългия прибавя още: 

" Обърнете внимание и на следното епохално законодателно създание - в случай че един народен представител има научна степен " лекар ", то той получава още 10 на 100 от главното месечно заплащане, а в случай че е " лекар на науките " - още 15 на 100!

Сега, няма да се учудя, в случай че огромна част от депутатите се окажат доктори или доктори на науките. Знаем, че всички там са мозъци. Да вземем депутата Лъчо Мозъка. По личните му думи, той е лекар на науките от 2009 година Какъв лекар на науките е Лъчезар Иванов не знам, единствено знам, че преди години беше махленски в плагиатство на теоретичен труд. Тъй като е лекар на науките, без значение дали е плагиат или не, Лъчо Мозъка ще получи 637,20 лева към главното си месечно заплащане ".

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР