Шоуменът Слави Трифонов отново използва Фейсбук, за да изрази недоволството

...
Шоуменът Слави Трифонов отново използва Фейсбук, за да изрази недоволството
Коментари Харесай

Слави Трифонов изригна: Бесен съм!

Шоуменът Слави Трифонов още веднъж употребява Facebook, с цел да изрази недоволството си от протичащото се в страната.

"Падне дъжд – станат огромните тапи. Падне дъжд – наводни метрото. Падне дъжд – прокапе Ларгото. Падне дъжд – намокри оборудването за АЕЦ "Белене " и ръждяса. Падне дъжд – зейне дупка 2 на 5 метра под оградата с Турция. И най-зловещото – падне дъжд – загинат хора! Все едно сме тропическа страна и това е ураган! " написа водещият в профила си, където в последно време е извънредно деен.

"Бесен съм! Не, гневен съм! "

Трифонов е на мнение, че не можем да се оправим с обикновени проблеми. "И упрекваме природата поради нашата некадърност да си избираме политици и поради това, че като общественост даже, не можем да се оправим с един есенен дъжд ", добавя той.

"Извод: Дъждът – най-големият зложелател на страната ", заключва в коментара си шоуменът.
Припомняме, че пороите в Бургаско взеха няколко жертви. Има евакуирани хора и хора, които се търсят, написа БЛИЦ. Премиерът разпореди на вътрешния министър Валентин Радев, на министъра на районното развиване Николай Нанков и на екоминистъра Нено Димов да посетят потърпевшите региони.

По-рано и соцлидерката Корнелия Нинова заяви, че партията ѝ ще изпрати свои сътрудници, с цел да открият от каква помощ имат хората в региона.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР