Шоуменът Слави Трифонов, който наскоро обяви плановете си за замяна

...
Шоуменът Слави Трифонов, който наскоро обяви плановете си за замяна
Коментари Харесай

Слави Трифонов: За българските медии явно трябва да има кръв

Шоуменът Слави Трифонов, който неотдавна разгласи проектите си за подмяна на политическата класа в България с нови хора, се възмути от отразяването на референдума в Каталуния.

Според водещия на „ Шоуто на Слави” българските медии обръщат доста по-голямо внимание на ставащото в Испания, в сравнение с са отделили на общонародното допитване, проведено от него в нашата страна.

Каталуния реши - 90% желаят самостоятелна страна

Слави Трифонов: Окопала се политическа класа, която няма да разреши смяна

Окончателно: Референдумът на Слави не е наложителен. Той отвърна

„ Медиите в България отразяват референдума в Каталуния по извънреден метод - като първа вест и с най-малки детайлности. А, доколкото си припомням, в продължение на една година референдумът в България, на който участваха три милиона и половина души, беше отразен от същите медии доста, доста срамежливо. Явно, с цел да отразят българските медии един референдум, би трябвало да има кръв”, написа през днешния ден Слави Трифонов във „ Фейсбук”.

Има прилики сред референдума проведен от шоумена в България и този в Каталуния. Последният не беше приет от властта в Мадрид, която направи всичко допустимо, с цел да го спре.

В България, първо част от въпросите, препоръчани от екипа на Слави Трифонов, бяха оповестени за противоконституционни.

После, допитването на процедура беше пренебрегнато от властимащите, защото на фона на милионите дали вота си за смяна на Конституцията, с цел да бъдат признати резултатите от референдума за наложителни, не доближиха 11 500 гласа.



Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР