Шотландската полиция заяви, че няма да предприеме действия срещу публикациите

...
Шотландската полиция заяви, че няма да предприеме действия срещу публикациите
Коментари Харесай

Шотландската полиция не предприема никакви действия спрямо публикациите на Дж. К. Роулинг в социалните медии

Шотландската полиция съобщи, че няма да предприеме дейности против изявленията на писателката на Хари Потър Дж. К. Роулинг в обществените медии за проблеми с транссексуалните.

Писателят, който се трансформира в открит критик на позицията на шотландското държавно управление по отношение на правата на транссексуалните, обяви, че „ свободата на словото и вярата са към края си в Шотландия, в случай че точното изложение на биологичния пол се смята за незаконно “ в X, някогашен Twitter.

Законът за закононарушенията от ненавист и публичния ред (Шотландия) – който влезе в действие в понеделник – беше посрещнат с възражения от деятели за независимост на словото, в това число Илон Мъск и Андрю Нийл.

Публикуване по въпроса на обществени медии, Роулинг, която сега е отвън страната, добави, че в случай че това, което е написала, е закононарушение според Закона за закононарушенията от ненавист и публичния ред (Шотландия) – който влезе в действие в понеделник – тя ще „ чака с неспокойствие бъда задържан, когато се върна в родното място на шо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР