Шотландската екшън звезда Джерард Бътлър, който отново пристигна на снимки

...
Шотландската екшън звезда Джерард Бътлър, който отново пристигна на снимки
Коментари Харесай

Столична жрица с шокиращ разказ: Джерард Бътлър спа с мен и още 5 мацки срещу 10 бона!

Шотландската екшън звезда Джерард Бътлър, който още веднъж дойде на фотоси у нас, ощастливи освен киноманците, само че и жриците на платената обич, твърди " Таблоид ", без да се базира на формален източник, а на една незнайна в сектора компаньонка Джамира.

Тя сякаш споделила пред вестника, че артистът е спретнал грандиозна оргия с шест девойки в хотелския си апартамент предходната сряда, на която се показал на забележително равнище.
Свикнала съм нормално такива напомпани мускуляги да имат напълно дребни и меки пишлета, унищожени от анаболите. При Джерард обаче няма такива работи. Явно в Холивуд одобряват надалеч по-качествени субстанции “, установи работещото момиче пред " Таблоид ".
Джамира твърди, че Бътлър безусловно я е разпорил, като половият му вкус можел да се съпостави с този на 18-годишен военнослужещ от славните години на Народната република.
„ Почиваше си единствено по 15-ина минути, караше ни да танцуваме, едвам изпуши една цигара и да одобри всякакви екстри с нослето. След това ни изреждаше още веднъж “, клюкари компаньонката, твърди " Таблоид ".
Въпреки суперлативите й, в едно отношение Джерард доста я разочаровал – имал желания към ромския етнос . Три от шестте гостенки в стаята му били от тъмната багра, само че несъмнено – от най-високия клас, който може да се откри в София. След като ги използвал групово, Бътлър изпратил девойките без стотинка бакшиш. Пакетната им цена била $5000 и артистът пресметнал, че това им е изцяло задоволително.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР