Шотландска двойка поднови сватбените си обети десет години след сватбата

...
Шотландска двойка поднови сватбените си обети десет години след сватбата
Коментари Харесай

Преди години Джанис и Уилям вдигнаха чудна сватба! Днес отново го направиха, но нищо не беше същото

Шотландска двойка възобнови сватбените си клетви 10 години след сватбата си. В медиите на Острова се появиха фотоси от двете церемонии на семейство Робинсън, като булката и женихът наподобяват по доста друг метод. Освен че са с десетилетие по-възрастни, те са отслабнали с общо 92 кг, оповестява английският вестник " Деяли мирър ".



Джанис и Уилям избягвали да вършат извършения и залагали на заведенията за бързо хранене, преди да се венчаят преди 10 години. Двамата обаче били толкоз влюбени, че не обръщали внимание на тежестта. Но на 36-годишния Уилям била сложена диагноза диабет и двамата решили да трансформират метода си на живот. Поглеждайки към сватбените фотоси, те не били изключително удовлетворени по какъв начин наподобяват.



Двамата се записали на профилиран курс и отслабнали фрапантно. Уилям свалил близо 48 кг, а 34-годишната Джанис - над 44 кг. След като безусловно се преобразили, двамата решили да възобновят сватбените си клетви.



Булката била удовлетворена, че за втората си женитба съумяла да облече рокля с 10 номера по-тясна спрямо преди 10 години. Тя си спомня, че за първата гала облякла тоалет 22-ри размер, тъй като друго не й ставало. Когато обаче влезнала в магазина, с цел да потърси рокля за втория " огромен ден ", тя била щастлива, че съвсем всяка дреха, която харесвала, й ставала. Жената признава, че се разплакала.

Уилям и Джанис се венчали в дома на майката на булката. Те изненадали фамилията и приятелите си на втората гала, като се появили изцяло разнообразни спрямо преди 10 години.

Източник: Дарик
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР