Шона Филипс говори за странния момент момент, в който нейната

...
Шона Филипс говори за странния момент момент, в който нейната
Коментари Харесай

Шона Филипс от Love Island говори за странния момент. Приятелката Джорджия Стийл я завлече в реда на All Stars и предполага, че „това ще събере отново Моли Смит и Калъм Джоунс“

Шона Филипс приказва за странния миг момент, в който нейната другарка Джорджия Стийл загатна името й по време на неделния епизод на Love Island All Stars (на фотографията в шоуто през 2020 г.)

Бившата жителка на Острова на любовта, 29, призна, че е била „ сюрпризирана “ с цел да чуе по какъв начин я въвличат в избухлив спор сред Джорджия, 25, и Калъм Джоунс, 27 (на фотографията Джорджия)

Тя завлече предходния престой на Калъм на Острова на любовта през 2020 година, където той заряза Шона, откакто избра да се свърже с Моли Смит в Casa Amor (момент на снимката)

Когато клипове на нейните флиртуващи лудории най-сетне бяха разкрити, следствията бяха надлъж и необятен, както островитяните крещяха през градината един на различен.

Калъм разгласи, че е „ приключил “ с Джорджия, до момента в който тя се опитваше да се отбрани, казвайки: „ Не единият е съвършен и се учиш от грешките си. “


Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР