Шон Диди“ Комбс беше изпълнен с гордост, когато доведе най-голямата

...
Шон Диди“ Комбс беше изпълнен с гордост, когато доведе най-голямата
Коментари Харесай

Невероятна красавица: Вижте порасналата дъщеря на Пъф Деди

Шон „ Диди “ Комбс беше изпълнен с горделивост, когато докара най-голямата си щерка Чанс на Оскарите в неделя вечерта, разкривайки, че самата тя е амбициозна актриса единствено на 16 години.

Чанс, която мина по аления килим с татко си рапър, изглеждаше като изгряваща звезда в рокля на Dolce & Gabbana, инкрустирана с кристали, която добави с бижута на Lorraine Schwartz, клъч Jimmy Choo и токчета Stuart Weitzman.

52-годишният Диди не можа да не се похвали щерка си и нейните желания по време на малко изявление с Лавърн Кокс, който беше хазаин на шоуто на аления килим преди премиите Оскар.

„ Нямам думи — безгласен съм. Скъпа, изглеждаш толкоз красиво, толкоз красиво “, сподели гордият баща и добави: „ Нейното име е Чанс Комбс. ”

Шанс изясни, че тя е „ амбициозна актриса “, като показа: „ За първи път съм на Оскарите, тъй че съм в действителност разчувствана, че съм тук “. Тя не се поколеба с отговора си, когато Кокс я попита с коя холивудска звезда се надява да работи един ден.
„ Зендая е едно от най-големите ми музи и човек, с който в действителност желая да работя в бъдеще “, сподели Чанс за звездата от „ Еуфория “.

Любимата й актриса инцидентно присъстваше на Оскарите и беше предходна по аления килим същата вечер, макар че не е ясно дали известният й татко е съумял да я показа.

Вижте в галерията фотоси на хубавицата и елементи от нейната визия за първите й награди Оскар.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР