Шоколадови яйца, вдъхновени от сериала Игра на тронове, ще похапват

...
Шоколадови яйца, вдъхновени от сериала Игра на тронове, ще похапват
Коментари Харесай

За финала на "Игра на тронове": Пускат "драконови" шоколадови яйца

Шоколадови яйца, въодушевени от сериала " Игра на тронове ", ще похапват определени британци, оповестява Българска телеграфна агенция. Осмият сезон на хитовата телевизионна поредица ще стартира дни преди Великден и по този мотив от компанията производител на лакомството решиха да изненадат феновете на сериала.

„ Драконовите ” шоколадови яйца ще се продават на цена от 0,80 паунда. Те ще бъдат ръчно направени от бял шоколад и оцветени в зелен, червен и виолетов цвят, с тегло 1 кг. Специалният артикул ще е в продажба от 14 април - датата на премиерата на последния сезон от „ Игра на тронове ”.

„ Великден наближава, както и последният сезон на „ Игра на тронове ”. Около министър председателите и финалите поръчките нормално се усилват. Поради тази причина взехме решение да зарадваме върлите почитатели с нашите удивителни творения ”, споделя Джо Гроувс от сладкарската компания.

Лошата вест за почитателите и огромна част от британците е, че сладките изкушения ще се продават единствено в районите на Лондон, Манчестър и Лийдс. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР