Шоколадовата диета набира все повече фенове и става все по-популярна

...
Шоколадовата диета набира все повече фенове и става все по-популярна
Коментари Харесай

С шоколадова диета губите по кило на ден

Шоколадовата диета набира от ден на ден почитатели и става все по-популярна поради лесното й осъществяване в забързаното ежедневие. Средната дневна калоричност се равнява на 580 калории.

Шоколадовата диета се съблюдава не повече от седем дни, само че можете да я скъсите до три дни. При понижената скица ще свалите единствено три кг, а при цялостната – седем кг.

Диетата с шоколад води и до загуба на течности от организма, която е обусловена от отхвърли от солта, който е безусловно нужен по време на шоколадовата диета.

Шоколадовата диета е малко фрапантна диета – поставят ви се единствено 100 грама шоколад дневно. Имайте поради, че в 100 грама бял шоколад се съдържат 522 калории, в млечния – 545 калории, а в натуралния – 517 калории.

Така че съобразете диетата си с желанията си и можете да си позволите 100 и 10 грама. Това значи един общоприет шоколад и още едно-две късчета.

Можете да изядете нормата си едновременно, само че можете и да я разделите на два, три или повече приема. Имайте поради, че в белия шоколад съвсем отсъства какаовото масло.

Като цяло шоколадовата диета в класическия й тип не може да се направи единствено с бял шоколад. Всяка консумация на порцията шоколад може да бъде съпроводена с чаша неподсладено кафе или чай, в което може да е добавено малко обезмаслено мляко.

Шоколадовата диета изцяло изключва потреблението на захар и сол. Трябва да се въздържате от натурални сокове, газирани питиета, които провокират нараснал вкус.

 Отслабване с шоколад

Тази сладка диета изключва също по този начин зеленчуци и плодове. Забранен е и алкохолът във всичките му типове. Важен подробност е, че приемането на каквато и да е течност би трябвало да става не по-рано от три часа след потреблението на шоколад и кафе или чай.

Минимумът течности на ден не би трябвало да е под литър и половина. Повтарянето на диетата може да се направи едвам след месец или два. Менюто на класическата шоколадова диета е 30 г естествен шоколад за закуска, съпроводен с неподсладено кафе или чай.

Обядът е 30-40 грама естествен шоколад и кафе, вечерята е безусловно същата. Най-голямото достолепие на шоколадовата диета е приемането на бърз резултат.

Мисловната ви активност въобще не страда от това, тъй като шоколадът е измежду най-хубавите стимулатори за мозъка. Шоколадовата диета обаче има и минуси и измежду тях е, че има късмет да си върнете килограмите, в случай че не спазвате двигателен режим след диетата или се нахвърляте на храната като хищник.

Шоколадовата диета е противопоказна за хора с диабет, както и при хора с алергия към какаото или млякото. Камъни в жлъчката и болести на черния дроб също изключват спазването на шоколадова диета. Хипертонията също не е измежду проблемите, които позволяват спазването на тази сладка диета.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР