Шокиращо престъпление стана в Баден-Вюртемберг, Германия: на път за вкъщи

...
Шокиращо престъпление стана в Баден-Вюртемберг, Германия: на път за вкъщи
Коментари Харесай

23-годишна жертва на изнасилване разкри през какво е минала СНИМКИ

Шокиращо закононарушение стана в Баден-Вюртемберг, Германия: на път за у дома 23-годишно момиче беше брутално нападнато, отвлечено и изнасилено. Нападателят държал младата дама 23 часа.

Според полицията случаят е станал в петък в Райхенбах ан дер Филс. Съобщава се, че 23-годишната жена от Плохинген се прибирала от работа към 20:15 часа. Пътят й минавал през няколко поляни. Някъде там нарушителят се скрил. На едно от безлюдните места той й препречи пътя и заплашвайки с нож, я принудил да го последва. 36-годишният мъж довел жертвата в лятна къща, изнасилил я и по-късно я заключил.



В 23:00 часа фамилията на момичето се свързало с полицията, защото тя не се е прибрала. Търсенето траяло цяла нощ и на идващия ден. Едва в 19:30 ч. в събота локалните са уведомили чиновниците на реда за лятната къща, в която понякога е забелязван незнаен мъж.

Полицията огледала жилището и открила, че вътре има 23-годишна жена. Впоследствие тя съумяла да излезе през прозореца. Пострадалият е откаран в болница с леки пострадвания.

Както бе маркирано, нарушителят се е опитал да избяга в незнайна посока. Служителите на реда обаче съумели бързо да открият и задържат изнасилвача. При ареста мъжът се наранил с нож, тъй че и той бил откаран в болница.



„ Справям се добре “, споделя 23-годишната Селин във видео, което тя разгласява онлайн. С видеото си германката реши да покаже на света и на своя изтезател, че е по-силна от него.

Във видеото Селин разказва какво е трябвало да издържи в плен. „ Седейки в къщата, чувах всичко - дронове, хеликоптери, полицейски сирени. Чувах и крясъци на хора и мъжа ми”, спомня си тя.

Но младата дама се чувствала безсилна. „ Нямаше по какъв начин да ме виждат, тъй като той ме заплаши с нож – трябваше да си мълча. Не можех да поема този риск. Опитвах се да приказвам с него, пробвах се да бъда силна”, твърди пострадалата.



Източник: www.bild.de

Според Селин Е., до момента в който полицията се приближавала от ден на ден и повече, похитителят не издържал и избягал. Малко по-късно чиновниците на реда го задържали.

„ Той беше душевен доста, доста болен. По метода, по който говореше, можеше да се разбере, че просто е грохнал ", споделя момичето.

„ Заподозреният е безприютен и живее в лятната къща от края на декември със единодушието на притежателя “, сподели за bild.de комисарят на полицията Андреа Коп.

Междувременно жертвата е сигурна, че нападателят няма да избяга от наказването: „ Той ще заплати за всичко, което е направил! “

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР