Шокиращи подробности продължават да излизат след зверското шесторно убийство в

...
Шокиращи подробности продължават да излизат след зверското шесторно убийство в
Коментари Харесай

Криминалистите подредиха пъзела на касапницата в Нови Искър, ето кой е убит пръв

Шокиращи детайлности не престават да излизат след зверското шесторно ликвидиране в Нови Искър. Самоличността на килъра бе открита и Министерство на вътрешните работи разгласява фотография на Росен Ангелов, който от през вчерашния ден се търси и с хеликоптер. 56-годишния мъж е рисков и евентуално въоръжен, а управляващите приканват всеки, който има някаква информация за него да алармира на органите на реда и да стоят на разстояние от него. Предполагаемият палач има и тежко престъпно досие. Пред 9 години той е лежал в пандиза за блудничество и обезчестяване. Последно търсеният е работил в автосервиз. Негови познати го разказват като непретенциозен, леко затворен човек, само че никога не го дефинират като вманиачен или умопобъркан, оповестява "Телеграф ".
Вероятно Росен е повода Кети напоследък да прибегне до тежки антидепресанти. Двамата са имали връзка, макар че Кюхова живеела на фамилни начала с убития Неделчо Юнаков. Кети и Росен са се срещали по спирки в Нови Искър и го качвала в колата си, като евентуално по този начин са почнали връзките сред тях.
На 9-ти септември дамата споделя откъс във Facebook профила си: "В началото бяхме непознати... в края също ". На 26 декември, тъкмо 5 дни преди зверското ликвидиране, тя е разгласила различен статус, че е във фактическо общуване с Неделчо Юнаков, който й се пада втори брачен партньор. Според престъпни психолози тези статуси демонстрират, че в душата на Кети нещо се е случвало.
Криминалистите към този момент са събрали и пъзела от нощта на 31-и декември. Кети Николова Кюхова е била убита първа в този ден. Следобед дамата излязла дружно с домашния си любим немската овчарка Нерон на разходка. Росен желал да се видят, при което отишъл пешком до къщата на дамата и я срещнал с кучето. Бившият пандизчия, Кети и Нерон се качили в фамилния джип на дамата, който беше открит в гората. С него мъжът, дамата и кучето се качили в гористата околност, известна като Ранова равнища, на към 4-5 км от къщата на ужасите. Дали Росен е възнамерявал за простреля Кети или сред тях е избухнал скандал, довел до изстрелите, следва са се обясни. Жената е убита в тил, като имало надзорен изстрел в главата. След това тялото е изхвърлено в региона на местността Партизанките.
Вчера в същия регион беше открит и мобилния телефон на дамата. От мястото на изтезанието кучето Нерон се прибрало единствено в къщата на Кети, което извънредно разтревожило околните й. Съпругът Неделчо звъннал на сина си Георги, който работел в Курило, да се връща да търсят Кети, тъй като Нерон се прибрал, а нея я няма.
През това време към къщата пешком вървял килърът. Смята се, че той влезнал и почнал да стреля по хората наред. Най-много патрони, към 10 са изпразнени в тялото на Неделчо, което съгласно престъпни психолози демонстрира огромен афект, характерен за закононарушенията от ревнивост. Синът му Георги е погубен с изстрел в гърдите, дъщерята на Кети - 16-годишната Нанси е простреляна в слепоочието, а приятеля й Боби, който е трябвало да чества с другари в Курило, само че в последния миг решил да остане с Нанси, е погубен с 3-4 изстрела в главата. Извършителят гръмнал и тъщата на Неделчо баба Еленка, която била неподвижна и седяла на дивана в хола. За момента няма данни причинителят Росен да е имал съизвършител, изясняват проверяващите.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР