Шокиращи кадри са уловили момента, в който двама тийнейджъри оставят

...
Шокиращи кадри са уловили момента, в който двама тийнейджъри оставят
Коментари Харесай

Тийнейджъри, уловени от камерата да тропат по главата на надзирателя в отвратителен момент по време на бунт в затвора

Шокиращи фрагменти са уловили момента, в който двама младежи оставят надзорник в пандиза тежко ранен, откакто са го тропнали грубо по главата по време на протест.

Кралската прокуратура разгласява ужасяващия клип, който демонстрира по какъв начин Финли Филипс, тогава на 16 години, и Марзин Мошен, тогава 17, непрестанно удрят с юмруци служителя на реда в отдела за млади извършители на Bridgend HMP Parc в Уелс. Кралският съд в Нюпорт разбра по какъв начин различен пандизчия удари Филипс по лицето, което провокира всеобщото сборичкване.

Райън Йънг, който беше офицер по физическа подготовка и надзирател в пандиза, се опита да спре сбиването в публичната зона сутринта на 18 юли 2021 година Но той скоро изпадна в безсъзнание, когато двамата пуснаха ужасяваща офанзива против него. Прокурорът Абигейл Джаксън разказа какво се е случило и сподели: „ Г-н Йънг задържаше един от мъжете на пода. Последният му спомен от случая беше, че до момента в който беше на пода, получи няколко удара по главата, преди да изпадне в безсъзнание.

„ Финли...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР