Шокираща версия лансираха близките на 14-годишната Ванеса, която според прокуратурата,

...
Шокираща версия лансираха близките на 14-годишната Ванеса, която според прокуратурата,
Коментари Харесай

Изплуваха секретни документи от делото на изнасилвача Сава! Обратът с девствеността на 14-годишната Ванеса е потресаващ

Шокираща версия лансираха околните на 14-годишната Ванеса, която съгласно прокуратурата, а от през днешния ден и съгласно Бургаският областен съд (БОС), е била редовно изнасилвана в границите на 76 дни от доведения си татко Сава Дойчев. По-рано през днешния ден БОС призна Дойчев за отговорен и го прати за 16 години зад решетките.

Близките на Ванеса обаче дефинираха целия развой за фарс. Убедени са, че Сава е почтен, станал е жертва на наивността на 14-годишното момиче и в този момент управляващите се саморазправят с него по поръчка на биологичния татко на Ванеса.

Случаят е безпределно необикновен. Майката на Ванеса – Теодора е живяла близо седем години със Сава.

Според прокуратурата Сава е започвал да насилва полово Ванеса, когато тя е навършила 13 години. Първите му полови контакти с момичето почнали през март м.г., траяли до май 2016 година, когато момиченцето разкрило гнусната загадка на биологичния си татко, а той незабавно алармирал прокуратурата.

Делото мина при закрити врата, поради особеното естество на случая, само че процесът се оказа невероятен и минаваш границите на здравия разсъдък. Едва през днешния ден, когато съдът трябваше да прочете присъдата медиите бяха позволени до зала.

Малко преди 14 часа Сава Дойчев бе доведен от правосъдната защита, а щом го Ванеса подскочи и безусловно се залепи на няколко метра от него.

Двамата си подмятаха секрети известия, а очевидци станаха само правосъдните охранители, които обаче не останаха по никакъв начин сюрпризирани, тъй като по това дело видяха какво ли не.

По време на четенето на присъдата Ванеса, майка й Теодора, Альона Куманова, показала се за близка на Сава, както и родственици на подсъдимия се хванаха алегорично за ръце, а откакто чуха решението на арбитър Асен Гагашев избухнаха в сълзи.

„ Ванеса плаче всеки ден, ридае, тъй като се е подвела по баща си и е унищожила един човешки живот. Тя приемаше за Сава за собствен татко, израснала е с него”, разкри Альона Куманова, след което направи шокиращото изказване, че Ванеса в действителност е девствена.

Това било открито от столични лекари, а цялото обвиняване против Сава било скалъпено от бащата на Ванеса, който желал да вземе родителските права върху момичето, а с това и наследствената къща на майката във Ветрен.

Майката Теодора отбрани същата теза и бе безапелационна, че Сава в никакъв случай не би протегнал ръка на щерка й. Нещо повече – гледал я като писано яйце и се държал с нея доста благо. Съдът отказал въобще да ги изслуша и да одобри доводите им, което било неправилно, разгласи Теодора.

Ванеса твърдеше, че служителите на реда от Второ РУП сами й подавали отговорите на въпросите, които я питали, подсказвайки й: „ Сигурна ли си, че е по този начин, а в случай че е станало по следния начин…”.

Самата тя се подвела по татко си, който й споделил, че в случай че отиде в полицията и опише историята ще я вземе при него и ще и разрешава да прави каквото си желае. „ Съжалявам, че приказвах тези неща”, сподели Ванеса.

„ Това е задачата на татко й! Искаше да ни опозори, да можем сами да напуснем Ветрен и той да ни вземе къщата”, уверена бе майката.

Появиха се обаче засекретени обстоятелства по делото. Флагман.бг ги изнесе обществено, с цел да станат ясни детайлностите по процеса и хората сами да си създадат изводите – отговорен или почтен е Сава Дойчев.

В досъдебното произвеждане е посочено, че в стаята на Ванеса са открити четири презерватива, те били изхвърлени в кошчето. По тях имало семенна течност на Сава и ДНК на Ванеса. Според околните на момичето обаче това били остарели презервативи, които останали в къщата от антиспин акция.

Ванеса си играела с тях, захвърлила ги в коша, само че защото всичките били заболели, изхвърляли секрет в същото кошче. Така ДНК-о се смесило, настояват те. Близките отхвърлят да е открита семена течност, тъй като съгласно тях пробите били взети по подобен метод, който не давал 100 % акуратност.

На момичето са направени два прегледа от лекари. Първият през юни 2016 година от правосъден доктор в Бургас – почитан доктор с дългогодишна процедура, който е открил, че Ванеса е със изгубена непорочност. Няколко месеца по-късно е изработен втори обзор, от лекари във ВМА. Те настояват друго – Ванеса е девствена.

Това мнение обаче не е позволено, тъй като първо не е поръчано от съда, а второ – по показания на правосъден доктор химената можела да се зашие, само че във влагалището оставали раздрани щърбовидни пръстени, които нямало по какъв начин да се възстановят.

В здравното от ВМА не пишело нищо за щърбовидните пръстени и в случай че се прави експертиза, то тя би трябвало да е единствено за тази част.

Според прокуратурата е изцяло допустимо околните на момичето да са употребявали лекарска помощ, с цел да заличат следствията. Но тук може и да се одобри другата теза – че проверяващите, правосъдните лекари, обвиняването и са тръгнали против Сава Дойчев, както считат неговите родственици.

Интересен миг, разказан в детайли в досъдебното произвеждане, са реакциите на Теодора, която при първия оглед в дома й и след откриването на презервативите споделила на Сава: „ Значи всичко е правилно! Ти си отпадък!”.

Дали е работила под афект и след това е размислила – може единствено да гадаем, само че казусът несъмнено е чудноват.

В същото време се оказа, че въпросната къща, която съгласно майката на Ванеса – Теодора е ябълката на раздора, е единствено 1/6 нейна благосъстоятелност, само че съгласно Теодора някогашният й брачен партньор работи дружно с роднините й.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: Флагман.бг
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР