Шокираща случка с кралица Елизабет ІІ разкри бившият английски национал

...
Шокираща случка с кралица Елизабет ІІ разкри бившият английски национал
Коментари Харесай

Изумително: Национал се натискал с английската кралица

Шокираща преживелица с кралица Елизабет ІІ разкри някогашният британски национал и кумир на почитателите на Ливърпул Майкъл Оуен. Таблоидът „ Дейли Мейл “ разгласява следващия фрагмент от биографията на Оуен. Цитиран е миг, в който носителят на „ Златната топка “ за 2001 година се е почувствал компрометиран от Елизабет II.

Любопитната преживелица е станала по време на обичайни конни надпревари на хиподрума „ Аскът “. Бившият британски национал Оуен е буен обожател на конните надбягвания, като даже има лична конюшна и отглежда спортни коне.

„ Когато кралицата дойде при асансьора, 15 души към този момент чакахме начело. Изведнъж тя сподели: „ Хайде, ще се понатиснем вътре “. Аз си смъкнах шапката, защото смятах, че по този начин е правилно съгласно етикета. А тя ме погледна и увеличи звук: „ Ако си сложите шапката, може би всички ще се сместим. “ Незнаейки какво да сторя, аз си сложих шапката. Почувствах се пъклен компрометиран. До ден-днешен не знам дали тя се майтапеше. В асансьора брачната половинка ми Луис ме ръчкаше с лакът и в това време едвам сдържаше смеха си, защото виждаше какъв брой съм засрамен от думите на кралицата “, споделя Оуен.

В биографията си „ Презареждане: Моят живот, моето време “ 39-годишният някогашен нападател на Ливърпул, Реал (Мадрид), Нюкасъл, Манчестър Юнайтед и Сток Сити признава и за забавна преживелица с британската кралица от вечерта преди конните надбягвания.

„ Бяхме поканени на вечеря в Уиндзорския замък. Много внимавах с коя ръка държа вилицата и непрекъснато следях да се държа съгласно етиката. Оказа се, че изобщо не е трябвало да се тормозя за това. Кралицата разчупи атмосферата, започвайки да подмята от предястията на своите кучета “, написа някогашният британски национал в биографията си.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР