Шокираща случка изуми пътуващите по магистрала „Хемус“ край Ботевград. Шофьор

...
Шокираща случка изуми пътуващите по магистрала „Хемус“ край Ботевград. Шофьор
Коментари Харесай

Безумие! Самоубиец с врачанска кола хвърчи в насрещното на магистралата /уникално видео/

Шокираща преживелица изуми пътуващите по автомагистрала „ Хемус “ край Ботевград. Шофьор на кола с врачанската регистрация бе засечен да кара в насрещното, научи BulNews.bg.
Свидетел на случилото се разгласява клип, запечатал невероятната обстановка, в обществената мрежа. На него ясно се вижда по какъв начин лек автомобил „ Ауди “ с врачанска регистрация Вербовъчна разработка 4271 Автомагистрала е пуснал спешните светлини и се движи с гневна скорост в скоростната лента.
Клипът е сниман от различен водач, който е слисан от наглостта на сътрудника му. По време на видеото даже е уловен и миг, който е бил на косъм от покруса. Летящото „ Ауди “ се разминава в последния миг с приближаващ против него автомобил, който едвам съумява да се прибере в точния момент в дясната лента.
Това обаче наподобява на тормози врачаниският джигит, който подминава бензиностанция, където има опция да спре и да обърне посоката и продължава да се движи в насрещното.
Малко по-късно видеото, което е към минута, стопира, а след приключването му не е ясно какъв брой време още врачанската кола се е движела по този метод на автомагистралата.
В обществените мрежи клипът набира известност като към този момент е събрало над 20 хиляди гледания и над 300 споделяния, а потребителите на Facebook яростно разясняват и осъждат водача. „ Пълен дебил “, „ глупак “, „ малоумник “ и още с доста други сходни прилагателни е дипломиран мъжът зад кормилото на „ Ауди “-то.
Единственото, за което можем да се надяваме, е че несъответстващото държание на мъжът не е довело до произшествия и той ще бъде осъден за безотговорното си шофиране с най-тежкото допустимо наказване.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР