Шокираща истинска криминална поредица, която разтърси Америка, най-накрая се появи

...
Шокираща истинска криминална поредица, която разтърси Америка, най-накрая се появи
Коментари Харесай

Сериалът на Netflix I Am A Stalker оставя зрителите „прекалено уплашени, за да спят“

Шокираща същинска престъпна поредност, която раздруса Америка, най-сетне се появи в Netflix в Обединеното кралство - и към този момент аргументи няколко безсънни нощи за някои.

Документалният филм демонстрира наказани преследвачи да описват за своите закононарушения посредством смразяващи изявленията лице в лице. И техните странни разкази за това по какъв начин любовта може да стане толкоз ужасно изопачена, ще оставят челюстта ви на пода.

Аз съм преследвач води феновете в съзнанието на осем души с история на гонене. Всеки споделя своята история от своя позиция в това, което постоянно е провокиращо мисли и прочувствено конфронтационно гледане. Шоуто включва и разкази от първо лице на смелите жертви, оживели след тези шокиращи закононарушения. Поредицата обгръща разнообразни случаи на гонене, от недоволни някогашни и сътрудници, влюбени в сътрудниците си, до виртуални непознати.

Осемте епизода се трансфораха в един от най-гледаните престъпни сериали в Съединени американски щати на Netflix. Първоначално беше излъчен в Обединен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР