Шофьорка избегна удар с електрическа тротинетка в Сливен.Жени Георгиева предизвика

...
Шофьорка избегна удар с електрическа тротинетка в Сливен.Жени Георгиева предизвика
Коментари Харесай

Дете с ел. тротинетка замалко да се забие в кола: Мама ще ме набие, ако разбере

Шофьорка избегна удар с електрическа тротинетка в Сливен.

Жени Георгиева провокира бурни реакции в обществената мрежа Facebook, откакто показа за случай, който се е разминал единствено с материални вреди.

Случката, за която Жени показа, се е развила преди ден над Старческия дом. Дете на забележима възраст към 6 години е управлявало електрическа тротинетка. Движило се е по надолнище с нея и се е било засилило много. На завой детето изхвърчало към автомобила на Георгиева, само че дамата избегнала удара.

Георгиева успокои консуматори в обществената мрежа, като съобщи, че детето е живо и крепко. По автомобила на дамата обаче има материални вреди, защото се е блъснала в ограда.

" Майната на колата ми, че я наврях в бордюра и оградата на съседите! Уплахата е за него, щерка ми и мен! А то повтаря: " Мама, в случай че разбере, ще ме набие! ", написа Жени.

Шофьорката прикани родителите, които разрешават на 5-6-годишните си деца да ръководят електически тротинетки, да имат поради, че те не познават закона, който урежда разпоредбите за придвижване по пътищата.

" Уважаеми РОДИТЕЛИ, когато давате електрически тротинетки на Вашите 5-6-годишни деца, имайте поради, че те НЕ познават закона за придвижване и пътищата! При зародил случай кой ще е отговорен?! Аз?! Или Вие, че сте му дали тротинетката и сте го оставили без контрол?! ", приключва обявата си Георгиева.

Публикацията на шофьорката събра към 1,3 хиляди лайкове и доста мнения - един от тях е на Евгения Кондакова, която споделя, че преди към месец е имало ужасяващ случай с тротинетка на булеварда към гарата в Сливен.

" Паркиран автомобил, лидерът потегля да слиза и в същото време с гневна скорост тротинетка се заби във вратата. Беше ужасно! Младежът е със строшен гръбнак (дано Бог му даде здраве и бързо възстановяване), а водачът изпадна в потрес. Скубеше си косите и виеше! Та, не ми се мисли, по какъв начин ще живее момчето и по какъв начин ще преживее това невиновният водач?! ", гласи коментарът на Евгения.

Снимката е илюстративна.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР