Шофьорите ще бъдат подложени на правилата за зоната с ултра

...
Шофьорите ще бъдат подложени на правилата за зоната с ултра
Коментари Харесай

Предупреждение за M25, тъй като шофьорите могат да бъдат ударени с такса от £12,50, ако не следват отклоненията

Шофьорите ще бъдат подложени на разпоредбите за зоната с ултра ниски излъчвания (Ulez) в Лондон, в случай че се отклонят от формалните направления за отклоняване по време на затварянето на M25 този уикенд.

Националните автомагистрали споделиха, че всеки, който пренебрегне знаците за отклоняване в опит да откри по-кратки различни направления, ще носи отговорност за дневна такса Ulez от £12,50, в случай че транспортното му средство не дава отговор на стандартите за минимални излъчвания. Неплащането на таксата, когато се изисква, може да докара до санкция от £180, понижена до £90, в случай че бъде платена в границите на 14 дни. M25 ще бъде затворен и в двете направления сред кръстовища 9 и 10 в Съри от 21:00 часа в петък до 6:00 часа в понеделник, до момента в който бетонните греди за нов мост и портал се подвигат на място. Шофьорите се поучават да заобикалят региона, в случай че е допустимо.

Маршрутите за отклоняване ще отведат коли на 19-милно пътешестване по пътища А, пресичащи от Съри в региона на Улез в Лондон. Старши началник на плана на Natio...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР