Шофьорите или собствениците на тежкотоварни камиони и автобуси, които след

...
Шофьорите или собствениците на тежкотоварни камиони и автобуси, които след
Коментари Харесай

Превозвачите могат да купят виртуално маршрутна карта от bgtoll.bg

Шофьорите или притежателите на тежкотоварни камиони и рейсове, които след въвеждането на тол системата в комерсиална употреба ще заплащат за използването на пътната мрежа на база на изминато разстояние – тол, от през днешния ден – 6 януари, могат да се срещнат с един от методите за това. На уеб страницата на Националното тол ръководство www.bgtoll.bg, посредством бутон в раздел „ Тол “ (https://www.bgtoll.bg/tol-taksa/testova-sreda-za-zakupuvane-na-tol-produkti) може да се тества покупката на маршрутна карта с виртуално заплащане за нея.

При тази тол услуга превозвачите заплащат авансово за изминаването на тъкмо избран маршрут като показват начална и последна точка, както и до четири междинни местоположения по избор. Необходимо е да се посочат още оптималното натоварване на транспортното средство, емисионния му клас, броя оси и регистрационния му номер. След правилно въвеждане на данните системата дава на лидера подробна информация за платените сектори от пътя и дължимата такса. Превозвачът има 24 часа от часа на активирането на маршрутната карта, с цел да измине авансово избраното разстояние като следва строго маркираните точки.

Началната и крайната точка са от изключителна значимост. Маршрутната карта е с посока на придвижване, която би трябвало да се съблюдава.

Тестването на услугата разрешава и виртуалното й възнаграждение, като в края на процедурата се изписва увещание към потребителя да ревизира още веднъж всички данни, преди да се пристъпи към заплащане.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР