Шофьорът, който вчера си е привлечен към наказателна отговорност, съобщи

...
Шофьорът, който вчера си е привлечен към наказателна отговорност, съобщи
Коментари Харесай

Осъждан е шофьорът, който задържаха вчера след гонка в София

Шофьорът, който през вчерашния ден си е притеглен към наказателна отговорност, заяви Софийска районна прокуратура.

След като 32-годишният Д.С. не се подчинил на полицейските чиновници да спре придвижването на автомобила си, от кръстовището на ул. " Ген. Никола Жеков " с ул. " Народни будители " до кръстовището на ул. " Чудомир " и бул. " Ломско шосе " в София карал с висока скорост, не спазвал разпоредбите за придвижване, пътните знаци и светлинната сигнализация.

Според прокуратурата обвиненият е основал заплаха за живота и здравето на останалите участници в придвижването и на пешеходците. Също така  блъснал паркирана кола, след което опитал да продължи придвижването с автомобила си. Опитът бил несполучлив и по тази причина се заключил вътре в него.

Оказва се, Д.С. е осъждан. Той е арестуван за 72 часа, като следва да бъде импортиран иск в съда за взимане на мярка за неотклонение " задържане под стража " по отношение на обвинения.

По случая е формирано досъдебно произвеждане за закононарушения по член 270, алинея 1 от Наказателен кодекс и по член 325, алинея 3, вр. алинея 2, вр. алинея 1 от Наказателен кодекс, за които се планува наказване " отнемане от независимост ".
 Шофьор без брошура опита да избяга от полицията в Сливен
Шофьор без брошура опита да избяга от полицията в Сливен

Спецакция се прави в града, а полицейското наличие е засилено
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР