Шофьорът, който причини челен удар по пътя Бургас-Средец на 9

...
Шофьорът, който причини челен удар по пътя Бургас-Средец на 9
Коментари Харесай

Задържаха 59-годишния шофьор, убил Янита при челен удар на пътя Бургас - Средец

Шофьорът, който аргументи преден удар по пътя Бургас-Средец на 9 март и умъртви 33-годишната Янита Пепелянкова, е арестуван.

59-годишният Атанас Андонов е с наложено прокурорско задържане за период до 72 часа.

При челния удар пострадаха тежко двете деца на починалата Янита на 5 и 8 година и нейната майка, която е била зад кормилото. Техническа нередовност е версията за злополуката, която поддържа лидерът Атанас Андонов през цялото време.

Дали това фактически е по този начин ще стане ясно от автотехническата експертиза, която следва да бъде назначена до дни. Наблюдаващият прокурор към този момент е назначил химически, токсохимически и съдебномедицински експертизи.

Разпитани са седем очевидци, само че от полицията приканиха, в случай че има още очевидци на тежката злополука, да позвънят в полицията, разяснява "

33-годишната Янита, която работела като психолог в учебно заведение в Айтос, почина на място. Тежко пострада по-малката ѝ дъщеричка, само че лекари от УМБАЛ-Бургас съумяха да я стабилизират и най-вероятно през днешния ден децата ще бъдат изписани.

Съпругът на Янита е служител на реда от ОДМВР Бургас. Съкрушеният от тъга мъж прикани посредством медиите виновникът да получи заслужено наказване.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР