Шофьорът, който блъсна във вторник през нощта пешеходец във Враца,

...
Шофьорът, който блъсна във вторник през нощта пешеходец във Враца,
Коментари Харесай

Само в BulNews! Служител на Гражданска защита в Монтана е блъснал онази нощ пешеходеца във Враца, борят се за живота му

Шофьорът, който блъсна във вторник през нощта пешеходец във Враца, е чиновник на Гражданска отбрана в Монтана, научи извънредно организация BulNews.
Министерство на вътрешните работи през вчерашния ден публично заяви, че към 1.10 часа предходния ден, на бул. „ Васил Кънчов “, е станало тежко ПТП с потърпевш човек. За него BulNews писа още в сряда.



Разследване на медията ни откри, че случаят е бил в подлеза на ж.п. гарата. Удареният 42-годишен мъж е скитник, който се е движел не по тротоара, а по пътното платно. По тази причина 34-годишният водач от Монтана не съумял да спре в точния момент и го помел със своето „ Ауди “. Удареният човек бил облечен напълно в черни облекла.
Веднага била извикана кола за спешна помощ, която закарала потърпевшия в болничното заведение. Там бързо било открито, че мъжът е в тежко положение и незабавно бил вдигнат за столичната болница „ Пирогов “. В София незабавните медици втори ден се борят за живота му, само че прогнозите за оцеляването му не са оптимистични. При злополуката на асфалта останала огромна част от мозъка му и още тогава е станало ясно, че провалите по главата са извънредно тежки.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР