Шофьор се похвали как с луксозния си автомобил вдигнал 300

...
Шофьор се похвали как с луксозния си автомобил вдигнал 300
Коментари Харесай

Шофьор вдигна 300 километра в час

Шофьор се похвали по какъв начин с първокласния си автомобил вдигнал 300 километра в час.

Под музикален акомпанимент и при ограничаване от 120 километра в час водачът натиска педала на газта, а километражът удря съвсем 300 километра в час.

Николай Радев дефинира себе си като лекар и национален врач. А от изявления в обществените мрежи излиза наяве, че е диджей. Отказа коментар пред камерата на bTV, само че удостовери, че той е карал.

А клипове с сходна скорост, оповестени от него, има още. В друго видео споделя, че е „ очарован от новия сектор на автомагистрала „ Струма “.

„ Тотално безумство и безрасъдство е, тъй като автомобил с тази скорост е безусловно снаряд, който би помел всичко, което срещне по пътя си “ безапелационен е Илия Тодоров от Българската асоциация на потърпевшите при произшествия.

Според него с такава скорост даже и дребна маневра може да бъде съдбовна. „ Дори да приемем, че това е извънредно умел лидер с добре готова кола, той може да претърпи случай – в случай че да вземем за пример има дупка и този автомобил мине през нея с тази скорост, най-малкото ще се пръсне гумата. Това ще докара до неконтролирано завъртане на автомобила и помитане на всичко по пътя му “, отбелязва още Илия Тодоров.

От Столична дирекция на вътрешните работи дадоха отговор за bTV, че данните от клипа не са задоволителни, с цел да бъде направена инспекция.

„ По закон превишената скорост следва да бъде открита с техническо средство “, се споделя в писмената позиция на Столична дирекция на вътрешните работи.

От Асоциацията на потърпевшите при произшествия ще алармират прокуратурата, а при доказване на закононарушение – наказването е до три години затвор.
 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР