Шофьор прегази закона на кръстовище във Велико Търново, пише galsnews.Автомобилен

...
Шофьор прегази закона на кръстовище във Велико Търново, пише galsnews.Автомобилен
Коментари Харесай

Вижте как се минава спокойно на червено

Шофьор " прегази " закона на кръстовище във Велико Търново, написа galsnews.

Автомобилен видеорегистратор снима водач в нарушаване. Кадрите демонстрират как водач на лек автомобил навлиза в кръстовище на червен забраняващ светлинен сигнал на светофарната уредба.

Свидетел на случилото се споделя, че зад кормилото на лъскавото возило е била жена.

Шофьорката е " хваната " и в друго нарушаване - тя минава напряко през лентата за завиващи надясно. От видеото се вижда по какъв начин се престроява в последния миг.

Кадри от наглата демонстрация са оповестени в обществената мрежа Facebook, където потребителите " разкостиха " шофьорката на " Мерцедес-а ".

" Ми тей е у нащУ селУ... по-големия - с преимущество. Сега съществено, в случай че желаете нещо да се случи, сезирайте органите на реда. С видеорегистратора си докажете казаното от Вас. Може пък и да има изгода ", написа Виктория Билалова.

" Много ясно. Кара Мерцедес. По неписаната конституция в родината това право му се поставя ", добави Николай Блажев.

" Свръх безочливост! ", означи Полина, а съгласно Гери шофьорката е била на " тежък опиат ".

" Джипът мина на презряло алено. И заслужава взимане на книжката непосредствено, в случай че ме питаш мен! ", безапелационен е Радослав Стефанов.

Отбелязваме, че за стореното нарушаване следва да бъдат отнети 8 контролни точки, както и лидерът да бъде глобен. Дали обаче ще си вземе поука - отговорът на този въпрос оставяме на вас.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР