Шофьор побесня след катастрофа на бул. Северен и нападна пловдивчанин.

...
Шофьор побесня след катастрофа на бул. Северен и нападна пловдивчанин.
Коментари Харесай

Законите на джунглата: Удар в слабините и юмруци след сканда...

Шофьор побесня след злополука на бул. " Северен " и атакува пловдивчанин. Заради екшъна отнася санкция от полицията в размер на 200 лева, която била доказана от съда преди два дни. 

Инцидентът станал при започване на юли предходната година. Единият водач карал в междинната лента по бул. " Северен ". Преди пешеходния светофар в посока към ул. „ Брезовско шосе “, той се престроил и от междинна влезнал в лява пътна лента. Не пропуснал обаче движещия се в лявата лента товарен автомобил. Отрано почнал да свири, с цел да го пропусне, а след това и да го избутва към бордюра. Така в последна сметка последвал непряк конфликт. 

Виновният водач излязъл разгневен от колата си и тръгнал с юмруци против сътрудника си по волан. При битката очилата на пострадалия паднали, а в опит да се отбрани получил още няколко удара в лицето и един удар с коляно в слабините.

Бил подаден сигнал в полицията. Дошлите на място униформени разпитали водачите и открили, че отговорен е пловдивчанинът, който се бутал да се престрои. В последна сметка му съставили акт за 200 лева, който магистратите удостоверили. 

 

 

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР