Шофьор паркира лъскавото си возило на ъгъла на кръстовище в

...
Шофьор паркира лъскавото си возило на ъгъла на кръстовище в
Коментари Харесай

Абсурдно паркиране на кръстовище в Димитровград СНИМКА

Шофьор паркира лъскавото си возило на ъгъла на кръстовище в Димитровград.

Абсурдно и неуместно - когато те мързи да потърсиш съответно паркомясто, зарязваш автомобила си на ъгъла на кръстовище и създаваш предпоставки за произшествия, а може и да си навлечеш гнева на някой жител. Шофьори, не взимайте образец от лидера на този " Мерцедес ".

Никола Запрянов алармира в обществената мрежа Facebook за зарязаното возило. " Не знам какъв брой би трябвало да ти е “пипето”, че да спреш на завоя на кръстопът... ", отбелязва той и прикачва фотография от " неповторимото " паркиране.

" Каквото им е когато летят през обитаемоте места, такова им е и като паркират и като минават през пешеходни пътеки, и в кръгово без мигач и т.н… Важното е телефона, джуките и очилата да са наред… ", написа Веселина Велчева в мненията под обявата.

Според Меги Симеонова, водачът е спрял на това място, с цел да си вземе геврек и ще освободи кръстовище.

Румен пък допуска, че колата може и да се е развалила, по тази причина да е оставена на кръстовището. " Развалена е.... до момента в който си купи баничка ", дава отговор му създателят на обявата.

Возилото е със софийска регистрация - това било от огромно значение в региона на Димитровград, най-малко по този начин твърди различен коментиращ: " Ех, хайде апелирам ви се в този момент. Излишно е да ви споделям, че туй регистрационен номер е от огромно значение в нашия регион!!! "



Снимка: Никола Запрянов
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР