Шофьор нагло паркира скъпото си возило пред сградата на Община

...
Шофьор нагло паркира скъпото си возило пред сградата на Община
Коментари Харесай

Вдигнаха чистачките на скъпо возило, зарязано пред сградата на Община Варна СНИМКИ

Шофьор безочливо паркира скъпото си возило пред постройката на Община Варна и провокира неодобрение измежду поданици на града.

" Кметеее, ти си виновен какво става пред къщичката ти! ", написа Масис Бояджян в обществената мрежа Фейсбук. Именно той алармира за неуместно паркирания автомобил в морската столицата.

Масис Бояджян е безапелационен, че пространство пред постройката на общината е нужно за позициониране и маневри на пожарни и коли за спешна помощ в случаи на произшествия.

" Само простолюдието ли да заплаща синя зона, тоя не може ли да си разреши да остави някой лев в общинският бюджет. Ама майната им на парите, заплашва живота на хората в постройката! При пожар или повреда, ще чакате паяк да го реалокира ли? Ще забележим ли смяна като добър образец? ", добавя Масис Бояджян.

Към обявата са прикрепени и фотоси, от които излиза наяве, че чистачките на возилото, чиято марка е " Мерцедес ", са вдигнати. Това е един от методите, с които пешеходците демонстрират на водач, че не е спрял както би трябвало.

Масис отбелязва, че в региона на общината е имало и други погрешно паркирани коли.

" Това пространство е нужно в спешна обстановка. А пожарният хидрант се намира до алената велоалея. Не е редно да има коли сред хидранта и мястото на пожарната и пожарникари да се провират сред паркираните коли, с цел да си правят работата ", показва мнението си той.

Варненци споделят, че не е значимо кой е притежателят на скъпото возило, зарязано пред постройката на общината, тъй като законът би трябвало да важи за всеки - най-много за хората на високи позиции в обществото.

" Преди повече от 15 година министърът на превоза на Германия е сниман, че кара с превишена скорост и санкцията му беше в двоен размер, точно тъй като е министър и с държанието си на пътя би трябвало да дава образец на останалите участници в придвижването. А тук сме още " криворазбраната цивилизация ", написа в мненията под поста Стилиян А.



Снимки: Масис Бояджян
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР