Шофьор на линейка е бил пребит на пътя между град

...
Шофьор на линейка е бил пребит на пътя между град
Коментари Харесай

Шофьор на линейка е бил пребит в Руен

Шофьор на кола за спешна помощ е бил пребит на пътя сред град Руен и село Яблачево, където е бил по сигнал за потърпевшо 8-годишно дете,съобщават от полицията в Бургас.

В дребните часове на денонощието на въпросната права,18-годишен водач блъска движеща се пред него каруца, в която са пътували 18-годишен юноша и 8-годишното дете. Заради злополуката, лидерът на автомобила се обажда на телефон 112 и викаспешната помощ.

Докато медиците преглеждали потърпевшите, 32-годишната майка на момчето почнала да крещи и да се държи нападателно. Жената била подкрепена от свои родственици, които били във очевидно нетрезво положение, прецизират от бургаската полиция.

Те се нахвърили върху водача на колата за спешна помощ и почнали да го удрят. Наложило се пристигналите на място служители на реда да стрелят във въздуха, с цел да озаптят тълпата.

За побоя са арестувани шестима мъже, а водачът на колата за спешна помощ е настанен за лекуване в отделението по Неврохирургия към УМБАЛ Бургас. Той е с комоцио и с заплаха за живота.

Пострадалите при злополуката са се разминали с леки пострадвания.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР