Шофьор на автобус заряза пловдивчанин на автогара „Север” и потегли

...
Шофьор на автобус заряза пловдивчанин на автогара „Север” и потегли
Коментари Харесай

Шофьор и пътник се скараха за билет, водачът заряза мъжа на автогара в Пловдив

Шофьор на рейс заряза пловдивчанин на автогара „ Север” и потегли без него. За това алармира четец на TrafficNews , който е пострадал от случилото се.

Той описа, че на 25 февруари сутринта близо два часа и половина е чакал рейс на транспортна компания „ Хеброс бус” от Пловдив за Цалапица. Трябвало е рейсът да мине към 07:30, само че поради ВиК повредата на бул. „ Победа” се е движил по бул. „ Дунав” и въобще не е стигнал до автогара „ Север”.

Следващият рейс е дошъл чак в 09:57 часа. Мъжът се е качил на рейса и е изискал да закупи билет от водача му, който е отказал да му продаде.

„ Качих се на рейса и взех решение да закупя билет от шофьорa който си имаше касов уред и всичко нужно да ми продаде подобен. Въпреки това той се заяде с мен и ме попита не ми ли е омръзнало да се качвам без билет, вместо да си закупувам авансово от гишетата”, описа той.

При повторната молба на мъжът към водача да закупи билет от него с банкнота от 20 лв., лидерът му е споделил да отиде и да си скапе парите на гишето, другояче ще го остави там.

„ На гишето имаше 10 индивида, които чакаха и щях да изтърва рейса, само че той ми сподели, че няма да се кача. След тези думи му споделих, че държанието му не е съответно и ще се оплача от него и той потегли и ме остави на автогарата, а аз закъснявах за работа. Отидох при диспечерката, тъй като шеф нямаше и с оплаках, само че надали ще има някаква смяна, тъй като всеобщо отношението на водачи, кондуктори и диспечери е меко казано покъртително”, добави той.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР