Шофьор на автобус, нает за превоз на ученици от пловдивско

...
Шофьор на автобус, нает за превоз на ученици от пловдивско
Коментари Харесай

Хванаха пиян шофьор, нает за превоз на ученици от Пловдив за екскурзия

Шофьор на рейс, нает за транспорт на възпитаници от пловдивско учебно заведение, е бил хванат с използван алкохол, оповестиха от пресцентъра на полицията в града. Тази заран във връзка патронния празник на Основно учебно заведение " Душо Хаджидеков ", децата от горните класове е трябвало да заминат на екскурзии.

Пловдив

Преди потегляне водачите на рейсовете са били тествани с дрегер от дежурен патрул към районното полицейско ръководство. При един от водачите апаратът открил 0,56 промила алкохол. На мъжа е формиран акт и му е отнето свидетелството за правоуправление, прецизират от полицията.

Директорката на учебното заведение Сузана Джанекова обаче, отхвърля пияният водач да е бил нает за ученическа екскурзия. Според нея той просто е спрял наоколо до учебното заведение и по тази причина се е оказал в обсега на полицейската инспекция. Пред директорката мъжът е декларирал, че е трябвало да вози чиновници на дружество в границите на града. От районното ръководство на МОН оповестиха, че не знаят за сходен случай.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР