Шофьор беше задържан за проявена агресия на пътя, а от

...
Шофьор беше задържан за проявена агресия на пътя, а от
Коментари Харесай

Водач удари с палка пътник в друга кола след засечка на пътя в Пловдив

Шофьор беше арестуван за проявена експанзия на пътя, а от вкъщи му в Пловидв са конфискувани наркотични субстанции, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

Полицейските дейности са подхванати от чиновници на Шесто районно управление (на МВР) след получен сигнал в неделя. Според предварителната информация към 18 ч. на бул. „ Цариградско шосе “ в придвижване се засекли „ Нисан “ и „ Тойота “. При прекъсване в региона на надлез „ Скобелева майка “ лидерът на първата кола слязъл и се насочил към другия автомобил с желание да се саморазправя с дамата зад кормилото и двамата мъже, с които пътувала. В разгара на разногласието непознатият блъснал с железна палка по главата единия от пасажерите, а по-късно отпътувал. На потърпевшия е оказана здравна помощ.

При проведените оперативни и издирвателни дейности последвал арест на 35-годишния причинител. В изискванията на необходимост е претърсено жилището му, където проверяващите разкрили 27 таблетки екстази, пакетче марихуана и електронна везна. Срещу мъжа са формирани две полицейски производства – за породена телесна щета по хулигански подбуди и за владеене на опиати. Предстои материалите да бъдат импортирани в районната прокуратура.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР