Школата на Левски ще има двойно повече съблекални след предстоящ

...
Школата на Левски ще има двойно повече съблекални след предстоящ
Коментари Харесай

Левски ще удвои съблекалните за ДЮШ и ще освежи общежитията

Школата на Левски ще има двойно повече съблекални след иден ремонт, по-модерно общежитие за юношите и в близко бъдеще оздравителен център, а залата за конференции ще бъде превърната в треньорска стая за разбори, заяви шефът на ДЮШ Йончо Арсов. Той посочи, че това е тактиката на новите притежатели.
" Предстоят много промени. Това е част от тактиката на притежателите. Те желаят да разсънят любовта на младите към футбола и ще влагат в ДЮШ. Искат Левски да се върне към своите корени - когато значителен брой юноши играеха в първия тим. Вече разбрахте за двата терена за дребния футбол. Другото е ремонт на съблекалните. От четири те ще станат осем, с положителни улеснения. За мен е значимо да има оздравителен център към ДЮШ, с цел да се доближаваме до професионалния футбол. Ще има възобновяване на трибуната до изкуствения терен. Общежитието ще бъде главно ремонтирано, като за нас от изключителна значимост е залата, в която в този момент стоим. Тя ще се трансформира в треньорска стая и това е от огромно значение за нашата работа. За разбори, за в допълнение образование на нашите треньори, за взаимната работа сред тях, с основните треньори и с нас самите ", заяви шефът на школата. Главният методист доцент Емил Атанасов посочи, че досега " сините " не са разполагали с треньорска зала за разбори.
" Сегашната треньорска стая е по-скоро съблекалня. Новата е от изключителна значимост за нас и по този начин ще можем да работим с треньорите, да контролираме всичко това, което сме възнамерявали, да проучваме мачовете и да подобряваме малко по малко всичко, обвързвано с образованието на децата. Стаята ще има безусловно всичко, нужно на треньорите. Това е основно за развиването и на треньорите, и на децата, и на клуба като цяло ", сподели той. Относно общежитието, Арсов посочи: " Имаме заложен брой кревати след ремонта на общежитията. Шест от тях са резервирани постоянно за първия тим и за играчи на проби. Ще има и двама възпитатели, които се сменят през седмица, с цел да могат да наблюдават дисциплината, тъй че това е още един апартамент. Всичко останало е за децата. Над 40 са леглата ". " Имаме скаути и за момента са двама, само че има вероятност да станат доста повече. За всеки е ясно, че създавайки положителни футболисти, те биха могли да бъдат капиталът на този клуб ", добави шефът на школата. Лига Европа 1 кръг, четвъртък 18 юли  Левски 2:0краен резулат  Ружомберок
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР