Шкафът с чай в дома ви предлага безкрайно вдъхновение. Чайовете

...
Шкафът с чай в дома ви предлага безкрайно вдъхновение. Чайовете
Коментари Харесай

Пригответе уникални летни коктейли с чай

Шкафът с чай в дома ви предлага безпределно ентусиазъм. Чайовете от дълго време придават на алкохолните питиета както танинови качества, по този начин и необятна ароматна гама. Те могат да придадат неповторима дълбочина и темперамент и на безалкохолните питиета.

" Чаят е в действителност добър метод да се придаде трудност на коктейла ", споделя Джон де Бари, специалист от Ню Йорк, създател и създател на марката безалкохолни питиета Proteau. " Черният чай, зеленият чай и Лапсанг сучонг са доста положителни разновидности, когато подготвям безалкохолни коктейли ".

Независимо дали чаят ви е пакетиран или насипен, домашна примес или с индивидуален генезис от избран район, де Бари предлага да помислите за неговото приложение: Колкото повече са съставките в напитката, толкоз по-малко се натъртва на характерния усет на чая. Въпреки че постоянно работи със специфични чайове, той акцентира, че " най-хубавият инструмент е това, с което сега разполагате ".

След като сте избрали своя чай, извлечете аромата му, като употребявате един от двата метода на екстракция - парещ или леден. Накисването на чаените листа в гореща вода преди прецеждане предлага неотложно преимущество: чаеният съставен елемент на вашата напитка е подготвен за приложимост (след изстудяване до стайна температура). По-дългото и по-силно варене на чая разрешава също по този начин да се получи по-силен мирис и постоянно има повече танин, който може да придаде на безалкохолната напитка изострен усет.

За да създадете коктейли на основата на чай, експериментирайте с допълващи се аромати. Де Бари постоянно съчетава зелен чай с грейпфрут или черен чай с лимон. Лайката, флорална и ботаническа, се съчетава изключително добре с растителен сироп от целина и свеж лайм в безалкохолен Celery Sour, до момента в който танините в мощно запарения черен чай хармонират идеално с фалшифициран и леко солен кордиал от лайм и джинджифилова бира в безалкохолен Dark " n " Stormy Mocktail./БГНЕС, " Катимерини "
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР