Шиповете са заболяване на опорно-двигателната система и най-общо казано представляват

...
Шиповете са заболяване на опорно-двигателната система и най-общо казано представляват
Коментари Харесай

Тази Бабина Рецепта Против Шипове Наистина Прави Чудеса!

Шиповете са заболяване на опорно-двигателната система и най-общо казано съставляват израстване на нови костни формирания върху съществуващи кости.

Шиповете са извънредно мъчителни, защото могат да израснат на върху разнообразни кости по тялото и да причинят усложнения при напредване, въртенето на главата или мощни болки в гръбначния дирек, кръста и т. н.

Рецепта с лук и катран

Една глава лук (възможно най-голямата) се разделя на люспи и върху най-голямата люспа се капват няколко капки катран. Люспата се поставя на петата, обува се чорап и с нея се спи. Добре е да се знае, че петите, на които се поставя лука се менят (никога не се поставя по едно и също време и на двете пети)

Рецепта с чесън и мед

12 глави чесън се счукват и към тях се прибавя 300 грама мед. Сместа се разбърква добре. На парче плат се маже от сместа и плата се слага на място, където са шиповете.

Рецепта с лимон и кестени

Кестени (около 10-ина) се сваряват и се смачкват толкоз добре, че да могат да се оформят като тесто. Мястото с шиповете се намазва първо със зехтин, след което се поставя лапата от смачканите кестени, написа Народна медицина. Това се прави 4 пъти на ден, като процедурата се извършва една седмица, след което би трябвало да се почине 2-3 дни и се повтаря.

Рецепта с ябълков оцет и яйца

Измивате добре две пресни кокоши яйца и ги поставяте в ябълковия оцет. Държите съда на мрачно и хладно място, до момента в който яйцата омекнат и се разтворят в оцета, след което прибавяте към 100 мл. салицилов алкохол. С това „ мазило ” мажете болните сектори всяка вечер
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР