Шип в петата – ефикасна рецепта за лечение Мъж работил

...
Шип в петата – ефикасна рецепта за лечение Мъж работил
Коментари Харесай

Шип в петата – ефикасна рецепта за лечение с яйце и оцет

Шип в петата – ефикасна рецепта за лекуване

Мъж работил интензивно и вследствие на това се появила мощна болежка в петата. Болката не отминавала и той решил да отиде при лекаря. Рентгеновата фотография посочила шип в петата.

Мъжът, несъмнено, почнал лекуване. Той непрекъснато пиел хапчетата, предписани от лекаря, само че без резултат, а в това време болката единствено се усилила още повече. Болката в петата го мъчила към две години.

Той се обърнал към обичайна национална медицина. Постоянно тествал национални предписания, които му давала брачната половинка му, само че нито националните предписания, нито обичайното лекуване му помагали.

Веднъж, една жена забелязала по какъв начин мъчно пристъпва. Тя просто съжалила бедния човек. Тя го попитала дали страда от шип в петата.

Мъжът разговарял с нея и тя му разказала, че също е страдала от шип в петата и знае за едно доста дейно лекуване, което я изправило на крайници за доста къс интервал от време.

Средството е доста елементарно за подготвяне вкъщи. Всичко, което е належащо за него, го имаме в хладилника, и в случай че нещо липсва, можете да го закупите във всеки магазин за стотинки.

Рецепта за лекуване на шип в петата
За да приготвите този национален лек, ще ви е нужен буркан с похлупак с съдържимост, колкото една чаша. Но, в случай че нямате подобен, тогава можете да употребявате елементарна чаша.

Необходими съставки:
едно прясно яйце
200 грама натурално несолено масло
оцет (достатъчно, с цел да залеете яйцето в чашата)

Приготвяне:
Счупете яйцето с черупката в буркан или в чаша и залейте с оцет, едвам покрива яйцето.

Разтопете маслото и го изсипете в буркана.

Без да разбърквате сместа, затворете буркана с похлупак, увийте с забрадка от горната страна и поставете на мрачно място за 3 дни.

След 3 дни можете да отворите буркана и да разбъркате всичко усърдно.

Приложение: всяка вечер мажете мехлема върху марля, сгъната няколко пъти и нанасяйте върху възпаленото място.

Увийте с превръзка и обуйте чорап. За да не се изцапате може да увиете с найлонова торбичка.

На доктрина би трябвало да употребявате цялото количество приготвена примес. Но както демонстрира практиката, никой не съумява. Защо? Да, тъй като казусът се взема решение доста преди мехлемът да е приключил! Освен това, след толкоз дейно лекуване, кожата ви ще се обнови.

Предупреждение: Постепенно, кожата на стъпалото ви ще стартира да се обновява и това може да не е доста комфортно за вас. Няма потребност да се измъчвате, може да прекъснете лекуването за малко време.

Вижте още: “Еликсир на безсмъртието ” – лекува и укрепва организма

Може да повторите лекуването за гарантиране на резултата, в случай че това е належащо.

След няколко процедури настава доста облекчение!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР