Шими Мунши вече е на над 40 години, но прилича

...
Шими Мунши вече е на над 40 години, но прилича
Коментари Харесай

MILF мечта: На 20 години спрях да старея, вижте как СНИМКИ

Шими Мунши към този момент е на над 40 години, само че наподобява на гаджето на 20-годишния си наследник. Самотната майка разкри тайната диета на своя юношески тип, на който могат да завидят доста тийнейджърки, оповестява " Дейли Мейл ", представено от Zdrave.to

" Винаги съм изглеждала млада и до момента в който моите другари започнаха да остаряват, аз като че ли потеглих в противоположната посока, само че нямам разбиране за какво ", сподели Мунши.

На 20-годишна възраст тя ражда своя наследник Амин. Напук на напрежението и отговорностите пред една млада майка, тя продължава да наподобява като 20-годишна. " Бях самотна майка, която се лута сред работата и майчинството, предполагаше се, че в един миг стресът ще стартира да ми проличава. А наподобява стопирах да остарявам ", продължи тя.

Заради типа й на нея непрекъснато й желали документ за идентичност в заведения и магазини, след което следвали въпроси какъв брой пластични интервенции си е правила. " Никога не съм си правила такава интервенция, а в козметиката се лимитирам с покупката на детски кърпички и всевъзможни овлажнители, пуснати на промоция в супермаркета ", доверява тя.

И диетата й е елементарна - пиянство на доста вода и зелен чай, никакъв алхокол и цигари. И въпреки да има членска карта за фитнес зала, Мунши твърди, че не е вманиачена във външния си тип.

" Чувствам се като женската версия на Питър Пан - момичето, което в никакъв случай не пораства ", доверява младоликата майка.

Тя споделя още, че страда от заболяването гастропареза, поради която от време на време повръща до 60 пъти на ден. И въпреки, че през последните 10 година Мунши постоянно е влизала в болничното заведение, това изобщо не се е отразило на външността й. " Ако имах някаква специфична загадка бих я споделила, само че истината е, че си нямам разбиране по какъв начин съумявам да наподобявам постоянно млада ", споделя Шими Мунши.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР