Шесткратният световен шампион Мигел Кото ще спусне завесата на своята

...
Шесткратният световен шампион Мигел Кото ще спусне завесата на своята
Коментари Харесай

Оскар Де Ла Оя: Мигел Кото е в Топ 20 на всички времена!

Шесткратният международен първенец Мигел Кото ще спусне завесата на своята боксова кариера със отбрана на международната си купа в супер полусредна категория против Садам Али на 2-ри декември.

Сега, преди кариерата на Кото да завърши, актуалният му промоутър и притежател на "Golden Boy Promotions " Оскар Де Ла Оя реши да приказва за последната борба на Кото и за неговото завещание.

Де Ла Оя за финалната борба на Кото: "Виждам я като тържество за бокса, за Мигел Кото, за Градината (Медисън Скуеър Гардър). Мисля, че Мигел Кото е един от най-хубавите бойци, които бокса е имал през последните съвсем две десетилетия. Той постоянно се изправяше против най-хубавите. Прощалната му борба също няма да бъде по-различна. Садам Али е боксьор с доста опит. Очакваме зрелищна среща. "

За наследството на Кото: "Знаете ли, той ще бъде считан за един от най-хубавите. Искам да кажа, че той е единственият международен първенец в четири категории от Пуерто Рико, което споделя задоволително, тъй като Пуерто Рико има доста велики международни първенци като Вилфредо Бенитез и Феликс Тинидад. Така че фактът, че Мигел Кото е единственият първенец в четири категории от Пуерто Рико, просто ви демонстрира доста. "

"Той има несъмнено място в "Залата на славата ". Той има звезда кариера, 24 пъти негови борби са предавани по платените канали и по тази причина имам вяра, че мога откровено да класирам Мигел Кото в Топ 20 на най-хубавите боксьори за всички времена. "

Сигурни сме, че това може да докара до някакъв буен спор, тъй че можете да го извършите в мненията по-долу. Дали Кото в действителност е близо до Топ 20 на най-хубавите боксьори за всички времена?
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР