Шестима са кандидатите за кмет на Стара Загора на местния

...
Шестима са кандидатите за кмет на Стара Загора на местния
Коментари Харесай

Шестима влизат в кметската надпревара за Стара Загора

Шестима са претендентите за кмет на Стара Загора на локалния избор на 29 октомври.

Живко Тодоров е претендентът на ГЕРБ за локалните избори през октомври. Тодоров влиза в кметската конкуренция за четвърти път. Той заема кметското място през 2011 година и от този момент ръководи града.



Председателят на Общинския съвет в мандат 2019 - 2023 година Мария Динева ще се яви на локалните избори от коалиция " Земеделски национален съюз ". Тя е с икономическо обучение - компетентност Аграрна стопанска система. Магистър по Регионално обмисляне. Управител на компания в областта на строителството и ръководство на парцели.



Димитър Чорбаджиев е претендентът на коалиция " Продължаваме Промяната " - " Демократична България ". Той е общински консултант от " Демократична България ". От 16 години е управител продажби в старозагорска комерсиална компания - оторизиран представител на огромна автомобилна компания.

Иван Върляков е претендент за кмет на община Стара Загора на Българска социалистическа партия за повторно. Професор по физиология на животните и индивида в Тракийския университет. Изпълнителен шеф на Регионална асоциация на общините " Тракия ". Член на Постоянната комисия по земеделски науки и ветеринарна медицина към Национална организация за оценяване и акредитация към Министерски съвет. Върляков е заместник-председател на Общински съвет, ръководител на групата на коалиция " Българска социалистическа партия за България ".

Народният представител Искра Михайлова е претендентът за кмет на " Възраждане ".



" ИТН " издига Тихомир Тенев . Инженер по специалност, народен представител в 45-ото и 46-ото Народно заседание.



Автор: Иван Янев

Снимки: Българска телеграфна агенция, БГНЕС


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР