Шестима души са задържани за хулиганство в Сливница. Това съобщиха

...
Шестима души са задържани за хулиганство в Сливница. Това съобщиха
Коментари Харесай

Шестима души са задържани за хулиганство в Сливница

Шестима души са арестувани за безчинство в Сливница. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи. Поредицата среднощни престъпни действия почнала към 21.35 часа със сигнал от гражданин на Сливница, че негов комшия и приятелите му са използвали алкохол и чупят паркираните на улицата коли, включително и неговата. Докато пристигналият незабавно на място автопатрул на районно управление (на МВР) - Сливница правил оглед, при който не открил увреждане по колите, зародила разпра сред подателя на сигнала и няколко от посочените от него мъже, съпроводена с замяна на закани и закани.

Полицейските чиновници реагирали неотложно, разтървали съперниците и отвели в ареста двама от най-активните участници в спора. Малко по-късно личен състав на локалното казино алармирал с паник бутон за зародил скандал в залата. Пристигналите за броени минути екипи на полицията и охранителната компания озаптили групата от клиенти, очевидно пияни. Установено е, че част от тях са родственици на мъжа, подал сигнала, които се нахвърлили върху нарочения от тях комшия и неговата компания.

При инспекция на помещението са открити голям брой нанесени вреди по инвентара на заведението. Последвало отвеждането на петима в районното ръководство, като след това една от дамите била освободена поради обстоятелството, че има малко дете, за което би трябвало да се погрижи. Попадайки в помещението за задържане, мъжът ѝ, престъпно проявен и осъждан, почнал да буйства, да псува и наскърбява полицейските чиновници. Двете арестувани малолетни девойки пък счупили пожароизвестителната система в ареста, разпорили дюшеците и възглавниците и блъскали по вратата във очевидно несъответстващо положение.

В районно управление (на МВР) - Сливница са формирани общо три бързи производства, две от които за осъществени закононарушения по член 325 и едно по член 216 от Наказателен кодекс.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР