Шестима души бяха убити при безразборна стрелба в селски район

...
Шестима души бяха убити при безразборна стрелба в селски район
Коментари Харесай

Шестима души бяха убити при безразборна стрелба в Мисисипи


Шестима души бяха убити при безразборна пукотевица в селски регион в южната част на американския щат Мисисипи през вчерашния ден, оповестяват локални медии.

Според медиите в близкия град Мемфис, щата Тенеси, полицията е съобщила, че мъж, който сега е арестуван, е прострелял човек в магазин в дребното градче Аркабутла, а по-късно е отишъл в близка къща и е умъртвил жена.

След това мъжът отишъл с колата си до друга къща, за която се счита, че е негово жилище, където умъртвил още двама души, настояват чиновници на локалните правоприлагащи органи, представени от WREG, филиал на CBS.

След това полицията го преследвала до втори дом, където бил арестуван.

Други двама души са били открити мъртви на това място, оповестява WREG.

Началното учебно заведение в близкия Колдуотър е било блокирано поради „ деен стрелец “, до момента в който чиновниците на реда преследвали обвинения.

Базираната в Мемфис телевизионна станция Action News 5 разпознава хипотетичния стрелец като Ричард Дейл Крум, на 52 години. Властите не показват претекст за стрелбата.

В изказване в Туитър губернаторът на Мисисипи Тейт Рийвс съобщи, че е бил осведомен за случая и че обвиненият е арестуван.

„ В момента считаме, че той е работил самичък. Мотивът му не е прочут “, съобщи Рийвс.

„ Моля, молете се за жертвите на това трагично принуждение и за техните фамилии в този миг “, сподели той.

Случаят е стихотворец от шерифа на окръг Тейт, където се намира Аркабутла, и от Бюрото за следствие на Мисисипи.

Смъртоносната пукотевица в петък идва единствено няколко дни откакто мъж, също без прочут претекст, атакува академични кампус в северния щат Мичиган, убивайки трима души.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР