Шестима български борци в свободен стил ще излязат на тепиха

...
Шестима български борци в свободен стил ще излязат на тепиха
Коментари Харесай

Шестима наши борци на тепиха в Загреб днес

Шестима български борци в свободен жанр ще излязат на тепиха в първия ден на ранкинг шампионата в Загреб, който стартира през днешния ден от 11:00 в хърватската столица.

Жребият отреди Георги Вангелов да започва непосредствено от четвъртфиналите на 57 кг свободен жанр, където българинът чака спечелилия от дуела сред пуерториканецa Крус Той и китаеца Ванхао Цзоу.

Пуерториканци стоят на пътя и на други двама български национали. На 65 кг Микяй Наим стартира от осминафиналите и ще се изправи против Себастиан Ривера. Магомед Рамазанов пък ще дебютира за националния тим против Итън Рамос в квалификациите на 86 кг.

Състезателят на Берое (Стара Загора) Иван Стоянов е с най-тежкия чоп. Той стартира на 74 кг свободен жанр против дагестанеца с френски паспорт Зелимхан Хаджиев, втори на Евро 2019. Рамазан Рамазанов стартира от осминафиналите, където ще срещне американеца Джейсън Нолф или венецуелеца Антъни Хиринос. Николай Димитров ще се бори на 70 кг и първият му противник е грузинецът Акаки Кемертелидзе.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР