Шест териториални поделения от Североизточното държавно предприятие ще предлагат коледни

...
Шест териториални поделения от Североизточното държавно предприятие ще предлагат коледни
Коментари Харесай

Започва продажбата на коледни дръвчета на територията на СИДП

Шест териториални поделения от Североизточното държавно дружество ще оферират коледни дръвчета през идващите дни до Коледа. 20 отсечени елхи от типа елементарна ела са приготвили горските от ДГС-Варна. Цената им е по 20 лв..

Ловното стопанство в Тервел ще предложи 10 отсечени дръвчета смърч, като единичната цена е 13 лв..

Общо 85 дръвчета са подготвили от ДГС-Шумен, като 45 от тях са със закрити корени. Тяхната цена ще бъде 16 - 31 лв. за численост, а на отсечените ще е 15 - 20 лв.. Всеки може да получи мечтаното дръвче от разсадника на стопанството в село Салманово.

Обикновена ела, смърч и черен бор оферират от стопанството във Велики Преслав. Очаква се да бъдат добити 300 дръвчета, като цената ще варира от 13 до 30 лв..

Традиционно ДГС-Върбица добива огромен брой дръвчета, като тази година отсечените ще бъдат 350, а тези със закрити корени ще са 60 броя. И едните и другите ще бъдат на цени от 12 до 27 лв..

150 ще са контейнерните фиданки, които ще обезпечат от ДГС-Търговище, като те ще са на цени сред 23 и 40 лв.. Към тях от управлението на стопанството са решили да прибавят 40 отсечени дръвчета за 25 - 35 лв. от типовете черен бор, ела и дугласка.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР